Tiimi

Copyright: Joanna Czyrka
Copyright: Joanna Czyrka

Warhama-festivaalin tapahtumatiiminä toimivat Warhama ry:n perustajajäsenet.

Muutaman kerran järjestimme pienen porukan postapo-juhlia, ja lapasestahan sekin homma lähti. Yksi soitti toiselle, ja toinen kolmannelle, ja neljäskin riehaantui ajatuksesta. Päätimme uskaltaa lähteä järjestämään Suomen ensimmäistä postapokalyptistä larp-festivaalia omilla mausteilla höystettynä. 

Hulluutta! Se on juuri meitä.

Halla Kantola: Tylsä byrokraatti, joka tarvitsee larppia harmaaseen toimistoarkeensa. Warhama ry:n puheenjohtaja ja some-vastaava. Niin ikään myös Warhama-festivaalin pääjärjestäjä. Larp-historiaa on vuodesta 2004 asti.

Mikael Hiirikoski: Warhama ry:n rahastonhoitaja ja Warhama-festivaalissa alue- ja logistiikkavastaavana. Kokenut yhdistyskonkarimme on ollut perustamassa tapahtumia kuten Tracon, Tracon Hitpoint ja Tampere Kuplii sekä näihin kytkeytyviä yhdistyksiä. Mikael on larpannut vuodesta 2004 ja airsoftannut vuodesta 2010.

Olli Nupponen: Hallituksen jäsen ja Warhaman larp-vastaava. Mies, joka luo kosmisen kummallisen loren, jonka syvyyksiin voimme larpissa sukeltaa. Olli on 90-luvun larpjäärä, jolla on kokemusta tarinankerronnasta ja draaman kaaren taivuttamisesta.

Oskari Turkia: Hallituksen jäsen ja rakennusmestarimme. Oskari urakoi ja kunnostaa Vihdin pelialuetta luoden festivaalia varten toimivat puitteet. Oskarilla on Patreon-tili, jonne voi osoittaa tukensa hänen työtään kohtaan: https://www.patreon.com/woraati 

Antti Huutoniemi: Antti on kokenut pelin järjestäjä ja mukana Warhaman larp-tiimissä ja vastaa pelimekaniikoista ja NPC-pelaajien koordinoinnista.